Възможно ли е на 2.4JTD 136 к.с. модел 1999г. да се сложи 6 степенна скоростна кутия? Стори ми се, че някои от тези модели имаха точно такива кутии или може да съм се объркал със следващата версия (140 к.с.) Но все пак съществува ли този вариант?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Относно 6-степенна скоростна кутия
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеВъзможно ли е на 2.4JTD 136 к.с. модел 1999г. да се сложи 6 степенна скоростна кутия? Стори ми се, че някои от тези модели имаха точно такива кутии или може да съм се объркал със следващата версия (140 к.с.) Но все пак съществува ли този вариант?
За да няма спекулации - всички 166 2.4 JTD с мощност 136, 140, 150 и 2.4 JTD 20V 175 к.с. са САМО И ЕДИНСТВЕНО с 6-степенна скоростна кутия.
На 2.4 JTD 20V 175 к.с. се монтира и автоматична трансмисия.
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеТова не е възможноПробвай да видиш , че имаш и 6-та
И моята е 136 коня и на Пинко беше 136 .. както и на много други колеги .. всичките са със 6
Наистина има 6-а....Карам я година и косур и сега го осъзнавам
За какъв чеп ми пише на лоста до 5-а само и задна...
Comment
-
Пробвал съм една 136 кс.която беше с 5 скорости.Точно преди да купя първата 166.Няколко пъти се опитвах да включа 6-та,питах собственика да няма проблем със скоростите.Тио ми каза че е с 5 скорости...
П.П Сега като ти прочетох последния пост..явно онази е имала все пак проблем със скороститеsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеПробвал съм една 136 кс.която беше с 5 скорости.Точно преди да купя първата 166.Няколко пъти се опитвах да включа 6-та,питах собственика да няма проблем със скоростите.Тио ми каза че е с 5 скорости...
П.П Сега като ти прочетох последния пост..явно онази е имала все пак проблем със скороститеLast edited by RoMAN; d.m.y г., 01:38.
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеШеста въобще влизаше ли, като се опитваше? Смисъл като преместваше надолу лоста? Или влизаше в празен ход?sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеВъзможно ли е на 2.4JTD 136 к.с. модел 1999г. да се сложи 6 степенна скоростна кутия? Стори ми се, че някои от тези модели имаха точно такива кутии или може да съм се объркал със следващата версия (140 к.с.) Но все пак съществува ли този вариант?166 2.4JTD 140PH
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеПълна излагацияНаистина има 6-а....Карам я година и косур и сега го осъзнавам
166 2.4JTD 140PH
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеПълна излагацияНаистина има 6-а....Карам я година и косур и сега го осъзнавам
Казах ти , и аз така като я взех знаех , че е със 5 обаче седмица след като я взех от пета да върна на четвърта и оп не уцелих ама то имало и 6-та
Tова беше още преди да се регистрирам тук и да разбера , че всичките са така
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеНе въобще нямаше ход за 6-та.Добре че имаше и други проблеми и не я взех.Дори да е сменена скоростната кутия , не мисля , че някой би си махнал 6-степенната и да си сложи 5 .. не го проумявам
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеВъзможно ли е на 2.4JTD 136 к.с. модел 1999г. да се сложи 6 степенна скоростна кутия? Стори ми се, че някои от тези модели имаха точно такива кутии или може да съм се объркал със следващата версия (140 к.с.) Но все пак съществува ли този вариант?Alfa Romeo 166 2.4JTD 136 HP
Comment
Comment